Fiskeguide

Välkommen ombord! Boka en fisketur med guide på någon av mina båtar. Övernattningsmöjlighet finns antingen i båt eller egen stuga för 1-8 personer. Ordnar även boende om så önskas vid Baggeruds Camping eller på önskat ställe runt Vänern eller Vättern. Vi ordnar med flerbåts guidningar vid stora sällskap. Jag erbjuder långa och kortare fisketurer beroende av era önskemål. Hör av er så bokar vi ett paket som passar just dig och dina kompisar. Ge bort ett presentkort eller som en fin upplevelse till dina nära o kära eller till dina anställda.

måndag 26 januari 2015

Jullaxen är nu avklarad

Grattis till Arto/Eldabutiken till 9+ laxen o vinsten .

Tack till Patrik Team Snyggve som gastade mig idag , vi fick 6 st godkända mellan 3-6 kg och ganska många som var i storleken ca 40 cm med klippt fena och i perfekt skick....

Tack även till 88an och Ingemar Baggerud för tävlingen ,

Tack också till alla båtar som kom för ni bidrog med totalt 4700 sek till smolt som ska sättas i till våren . Team Holen o Team Entrecote hade guldbyxorna på sig o skänkte 500 sek ihop. Tackar.


Nu får ni även ladda för Påsklaxen i Kristinehamn den 6/4 (annandag påsk) där startavgiften också går tillbaka i sjön i form av smolt köp.